Slides fra de 2 temadage: Hvordan bruger man de forskellige platforme og medier i faglig formidling? – Hvad er de bedste valg og hvorfor?

De 2 velbesøgte temadage blev rammen om disse meget interessante oplæg.

René Bach Hansen, digitalt design bureau 1508, kom med det lidt provokerende, kærlige og ikke mindst tankevækkende oplæg “hvad skal du leve af, når du (bibliotekerne, red.) dør?
Hvad skal du leve af, når du dør – Rene Bach Lundgaard 1508

Jakob Wested, Cand.jur & Ba.fil.,  holdt et oplæg om, hvordan lovgivningen er med til at afstikke retningslinjer for anvendelsen af de sociale medier i biblioteksformidlingen.
Markedsføringsloven et redskab til god kommunikation i de sociale medier – Jacob Wested

Fra biblioteksverdenen kom oplægsholderne med oplæg om den aktuelle udvikling indenfor området.

Kasper Hagel Madsen, Frederiksberg Bibliotek, holdt et oplæg om projektet “Mine Ting”, der giver mulighed for at personalisering i bibliotekskatalogen.
personalisering – Kasper Hagel Madsen

Susanne Kirkegaard, Roskilde Bibliotekerne, og Lisbeth Roed, Vejle Bibliotekerne, holdt et inspirerende oplæg i henholdsvis København og Skanderborg om formidling via online kurser på ekurser.nu. Denne hjemmeside samler små kurser om hverdags-IT.
ekurser – Susanne Kierkegaard
Ekurser – Lisbet Roed – vejle

Ewan Andreasen, Vejle Bibliotekerne, beskrev projektet “Formidling på mobile platforme”, der havde til formål at skabe overblik og at koordinere bibliotekernes tilbud på mobile platforme – også i forhold til formidlingen.
Formidling på mobile platforme – Ewan Andreasen

Billeder fra referencefaggruppens 2 temadage nov + dec 2012

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *