Referencefaggruppen – en faggruppe under BF

Vi er et fællesskab af voksenbibliotekarer (cirka 200 pt), der arbejder på at yde den bedste service til folk, der har brug for os som bibliotekarer i deres kontakt med biblioteket.
Bliv medlem!

Gratis online kursus i PressReader

Som mange af Jer allerede sikkert har opdaget, er der nu adgang fra Danmark til EkstraBladet via PressReader. En aftale der foreløbig gælder to år.

Det, plus flere gode nyheder om PressReader, kan der læses mere om her:

Læs om PressReader på Centralbibliotek.dk

PressReader tilbyder endvidere fri adgang for DDB-biblioteker, der ikke allerede abonnerer på tjenesten, indtil aftalefornyelse i december.

I den forbindelse, vil der blive afholdt en række onlinesessioner, hvor interesseret bibliotekspersonale (fra alle danske biblioteker) får en gennemgang i hvad tjenesten kan tilbyde, samt et indblik i de over 4000 aviser og tidsskrifter der ligger i basen. Helt konkret gennemgås PressReader, Library Press Display og PressReader app’en.

Man kan sidde på biblioteket eller hjemme og deltage og der vil blive lejlighed til at stille spørgsmål, men man kan også bare lytte og følge med på skærmen.

Forhåndstilmelding senest to dage før sessionen er nødvendig. Tilmelding skal foregå til Ib Keld Jensen på ikj@outside24.dk.

Tirsdag d. 11. August kl. 9: Vært Justin Kimura. PressReader, Vancouver, Canada, Foregår på engelsk
Tirsdag d. 18. August kl. 10: Vært Ib Keld Jensen, PressReaders danske repræsentant, Foregår på dansk
Tirsdag d. 25. August kl. 10: Vært Ib Keld Jensen, PressReaders danske repræsentant, Foregår på dansk
Tirsdag d. 1. September kl. 10: Vært Ib Keld Jensen, PressReaders danske repræsentant, Foregår på danskPressReader kursus

For adgang til onlinesessionerne skal i bruge dette link:

Online kursus i PressReader

Mvh.

Thomas Kastberg
GentofteBibliotekerne.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>