Referencefaggruppen – en faggruppe under BF

Vi er et fællesskab af voksenbibliotekarer (cirka 200 pt), der arbejder på at yde den bedste service til folk, der har brug for os som bibliotekarer i deres kontakt med biblioteket.
Bliv medlem!

Præsentation af bestyrelsen

Bestyrelsen maj 2013

Stiftende bestyrelsesmøde i Ringsted maj 2013

Tina Woge Nielsen: Jeg arbejder i voksenafdelingen på Hovedbiblioteket i Esbjerg, og har gjort det i årevis, – altid med fokus på faglitteratur og informationssøgning. Det daglige arbejde er en “blandet landhandel” af almindelige lånere, uddannelsessøgende på alle niveauer og undervisning. Undervisningen er almindelige brugerkurser og gymnasieundervisning, – vi underviser på alle  kommunens ungdomsuddannelser. Desuden er jeg Digital Kontaktperson, hvilket indbefatter (godt) samarbejde med kommunens Borgerservice.

Ane Knudsdatter Schlage: En helt almindelige all-round bibliotekar, med et stort ønske om, at lave kvalificerede informationssøgninger hver gang!
Jeg arbejder i et af landets mindste biblioteksvæsner, Glostrup, men derfor kan man jo godt have ambitioner på sine låners vegne. Det er vigtig for mig at være opdateret på elektroniske baser og webresourcer, og jeg mener det er grundstenen i en bibliotekars arbejde, at kunne søge og formidle.

Maria Moustgaard: Voksenbibliotekar dedikeret til faglitteraturen og tilstødende felter – på tryk og på skærm. Jeg har været vikar på et væld af biblioteker i Hovedstadsområdet og snor mig fra det ene bibliotek til det andet i diverse voksenafdelinger og viden-afdelinger. Mit faglige fokus ligger på at hjælpe borgerne med at opfylde deres viden- og informationsbehov. Det sjoveste ved arbejdet er når jeg kan give borgerne mere med hjem, end de havde forventet at kunne få fingre i, så de er endnu bedre rustet til det de skal igang med, hvad enten det er at skrive et speciale eller bygge en carport.